Mine yogatjenester

Yoga én til én, privattime

På en én til én privattime vil du få full oppmerksomhet på deg, dine behov og din yogapraksis. Du vil få individuell veiledning, råd og tips tilpasset din kropp og din helse. Vi kartlegger på forhånd hva du ønsker å oppnå gjennom yoga, og hvilke utfordringer du eventuelt har. Du velger selv hvilken yogaform du ønsker, og om du vil fordype deg i meditasjon og pusteøvelser for å finne mer ro. Eller kanskje du vil ha mest fokus på å styrke og/eller myke opp i kroppen. 

Yoga i grupper

Jeg tilbyr yoga for små og større grupper. Med liten gruppe tenker jeg 2-4 personer, medium grupper er alt fra 5-10 personer og stor gruppe er alt fra 11-40 personer. I små grupper er det mer mulighet for personlig veiledning inn i de forskjellige yogastillingene, og det blir en litt annen stemning i rommet enn i en større gruppe. Begge deler er fint på hver sin måte. Hvis dere er en venninnegjeng, en kameratgjeng, en familie, en gruppe kollegaer eller gjeng med naboer som kunne tenkt seg yoga sammen kan vi få det til. Dersom du vil være del av en gruppe, men per nå er alene om å ønske yoga kan du sende meg et ønske om å få bli med i en gruppe.

Bedriftsyoga

Yoga er en helhetlig praksis. Ved å praktisere yoga på arbeidsplassen kan man motvirke stress og forebygge kontorrelaterte plager, spesielt i nakke, skuldre og rygg. Dette kan bidra til å forebygge belastningsskader, øke konsentrasjonen og senke sykefraværet. Ved å gi dine ansatte et avbrekk i en hektisk arbeidsdag setter bedriften din fokus på helse og velvære. Yoga kan være en flott måte for din bedrift å forbedre samholdet og skape en god kultur for å ta vare på seg selv og andre. Det gir energi og øker konsentrasjonen til å nå de målene bedriften har.

Healing Touch

Så hva er "Healing touch"? Healing touch er ikke en type yoga, men en god del fra yogaens verden hører også med her. Under Healing Touch bruker jeg forsiktige teknikker med hendene mine på blant annet føtter, ankler, lår, hofter, skuldre, bryst og hode for å få deg til å bl.a finne hvile i egen kropp. Man kan oppnå dyp avspenning og en deilig form for hvile og tilstedeværelse i kroppen sin. Noe kan føles som en lett massasje, noe som bare lett berøring og kanskje noe strekk på armer og bein. Under en slik litt intim økt med lett berøring og lite og rolig bevegelse i kroppen utveksles det energi mellom oss som også kan hjelpe deg til å lande i avspenning eller gi deg økt energi til resten av dagen. Disse øktene tilpasses etter hva som er ønskelig fra kunden sin side. Meditasjon, syngeboller, eteriske oljer, bruk av palo santo og pusteøvelser kan også være med under denne timen.