Velvære/helse

Prana facial oil

Jeg lager helt naturlig, deilig ansiktsolje, og har kalt den "Prana facial oil". Prana betyr energi/livskraft på sanskrit. Prana står for vår naturlige fysiske og mentale energi. Et ord som er mye brukt i yogasammenheng. Energien vår blir påvirket av bl.a sansene våre og av å være i kontakt med naturen. Oljen har bare naturlige ingredienser, er fri for tilsetningsstoffer og har en helt nydelig duft. Prana facial oil inneholder bl.a nøye utvalgt arganolje kjøpt i Marokko, med en blanding av rene, eteriske oljer fra DoTerra som er gode for huden din. Etter å ha prøvd denne ansiktsoljen vil du mulig ikke kjøpe dyre kremer igjen. Huden blir så full av glød og fukt. Ansiktsoljen motvirker også rynker og fine linjer i huden. Den blir ikke for fet, og kan brukes på alt fra tørr til fetere hud. Det trengs bare et par dråper som masseres inn på renset hud morgen og kveld. Ren luksus for huden din! Disse er også veldig fine å gi bort som gave. Selges i søte pipette-flasker på 30 ml. Brunt glass for å bevare oljen lengre da en del eteriske oljer holder seg best i mørke. Vil du prøve? :)

Eteriske oljer

Jeg velger å skrive litt om eteriske oljer her grunnet at jeg bruker det en del i yogapraksisen min, og i ansiktsoljen min "Prana facial oil" som jeg lager og selger.

Aromatiske vekster produserer duftende essenser som kan trekkes ut fra bark, frukt, blomster, blader, frø og røtter fra både planter og trær. De velluktende essensenes naturlige funksjon er å trekke til seg viktige insekter for pollinering, i tillegg til å gi beskyttelse mot soppangrep, bakterier og skadeinsekter. Eteriske oljer er ikke fete som vegetabilske oljer, selv om enkelte kan være tyktflytende. De er høykonsentrerte essenser med en sterk duft, og bør derfor som oftest blandes ut i en basisolje før de f.eks. påføres huden. Noen eksempler på basisoljer er mandel-, jojoba-, argan-, sesam-, granateple- og kokosolje.

Eteriske oljer kan vekke sansene våre til liv. Hjelpe oss med å være tilstede her og nå. Jeg bruker kun rene eteriske oljer fra DoTerra. Jeg bruker de i diffuser når jeg trenger å slappe av, eller kvikkes opp. Jeg bruker de også i hudpleierutinen min. Ellers kan jeg bruke oljene hvis jeg har hodepine, menstruasjonssmerter, er sliten, er stresset, er trøtt, trenger å jorde meg osv. Det finnes så mange fantastiske oljer, og fantastiske dufter som kan påvirke oss på forskjellig vis. Det er også mange forskjellige måter å bruke oljene på. Når jeg underviser i yoga bruker jeg bare eteriske oljer i praksisen dersom kundene ønsker det. Jeg selger ikke oljer per nå, men om du vil vite mer må du gjerne ta kontakt med meg. :)